Barion Pixel

Hogy legyen
saját
üzleted?

Nem is áll olyan messze a valóságtól, mint gondolnád, hogy saját Coloris üzeleted legyen bárhol a világban.

2019-ben Magyaroszágon elsőként mi kezdtünk íriszfotózással foglalkozni.

Mindenben segítünk.

Ha esetleg megszületett benned a gondolat, hogy csatlakoznál hozzánk, és van minimum 5 m2-ed egy forgalmas  helyen akkor már jók vagyunk.
Ha saját üzelet nyitnál vagy bővítenéd a portfoliódat, mi lehetünk a legjobb választás, hiszen minden elképzelésre nyitottak vagyunk!

Biztosítunk minden eszközt

A  csatlakozási díj tartalmaz minden olyan eszközt, ami szükségesahhoz, hogy a legjobb minőségben tudjál íriszt fotózni, továbbá ezért az árért biztosítjuk a hozzáférést az általunk fejlesztett CRM rendszerhez ahol könnyen nyomon tudod követni a vásárlóidat.

  • Coloris Box 3.0
  • Makró fényképezőgép
  • Állítható magasságú szék
  • CRM hozzáférés
  • Nyomtató (ha nincs)

Üzlet dekoráció

Ez sem a Te gondod lesz, hiszen több mint 10 éves grafikai tapasztalat áll mögöttünk. Az arculatunknak megfelelően megtervezzük az üzlethelységed, majd kiválasztjuk közösen a látványtervek alapján a legjobbat. Segítünk berendezni, és dekorálni. A tervezés nem kerül plusz költségbe, a dekorációs anyagokat pedig a piacon lévő legjobb áron próbáljuk neked biztosítani.

Neked csak fotóznod kell, és kiszolgálni az ügyfelet

Az ügyfél fotózása után, a fotót feltöltöd a CRM rendszerünk által biztosított felületre, ahol munkatársaink elvégzik a szükséges retusálást, majd az ügyfél igényének megfelelően vissza töltik a CRM rendszerbe a már elkészített fotókat.
Máris nyomtathatod a képet.
Ha nagyobb nyomtatásra van igény, azt mi közvetlen postázzuk az ügyfelednek. (Magyarországon belül).

Minden tudásunkat és tapasztalatunkat megosztjuk veled.

Megtanítunk fotózni, ügyfelet kezelni, CRM rendszert használni. Folyamatosan fejlődünk, és folyamatosan fejlesztünk. Weboldalunkon, minden kampányunkban, minden promóciónkban megjelenítjük a Te üzletedet is! Közösen tervezzük a marketing és grafikai reklám anyagaidat.

Telefon:
0036707703230
0036709309135

info@coloris.hu

Magyarországi üzlet nyitás

Kérünk töltsd ki a űrlapot.

Kérjük figyelmesen töltsd ki a űrlapot.

Kattints ide

Külföldi üzlet nyitás

Kérünk töltsd ki a űrlapot.

Kérjük figyelmesen töltsd ki a űrlapot.

Kattints ide