Barion Pixel

A Coloris Mindala agyhullámok elemzésén alapuló gyakorlat, lehetőség a kezedben, hogy a tudatos jelenlét állapotába kerülj.

Időpont foglalás:
Telefon: 00 36 70 930 9135

Tudatos jelenléttel a jövőért!

A Coloris Mindala applikációnk agyhullámok elemzésén alapuló gyakorlata lehetőség a kezedben, hogy a tudatos jelenlét állapotába kerülj.

Ma már nem az a kérdés, hogy a meditáció jó, vagy, hogy valóban szükség van e rá.

Sokan tudjuk, hogy a mindennapi békéért és egyensúlyért az életünkben tenni kell. Irányítottan kell megküzdeni minden nap a kialakult stresszel és a problémás élethelyzetekkel.

Ha te is a meditációt választottad mint megküzdési stratégia, akkor biztos felmerült már benned a kérdés, hogy vajon jól csinálod?

A meditáció csodálatos dolog, de nehéz megmondani pontosan hol tartunk benne. És nem is a mérés a lényege…
Minden meditáció egy utazás, és mostantól nem kell egyedül menned rajta keresztül. 

A Coloris egy, a világon egyedülálló technikával szeretne segíteni abban, hogy kitartó legyél az életed jobbá tételében. Tudd, hogy helyesen csinálod és lásd benne a folyamatos, személyes fejlődésedet.

Kérj időpontot és próbáld ki bevezető áron!
5.900 Ft

Most különösen ráfér a világra, hogy pozitívabbak, kisimultabbak, tudatosabbak legyünk.
E „világmegváltó” jószándékból és rengeteg tudományos szakmai munkával Pécsett született meg egy a világon is egyedülálló fejlesztés:

A Coloris Mindala applikációnk agyhullámok elemzésén alapuló gyakorlata lehetőség a kezedben, hogy a tudatos jelenlét állapotába kerülj.

A jelen pillanat élményét és egyedi vizuális lenyomatát is magaddal viheted.
A MINDALA, azaz elme-kép: tükör Rólad, az elméd tükrében.
A Mindalád különleges ajándéknak sem utolsó, ajándékozd meg magad és másokat is!

A MINDALA, azaz elme-kép: tükör Rólad, az elméd tükrében.

A jelen pillanat élményét és egyedi vizuális lenyomatát is magaddal viheted. 

Tedd tökéletessé a meditációs gyakorlatodat, és találd meg a bensőséges csendet a Coloris Mindala segítségével.

Előnyei

Valós idejű Visszacsatolás: Kövesd figyelemmel a meditációs állapotodat, és kapj pontos visszajelzést arról, hogy miként fejlődsz az idő múlásával.

Fejlett Nyugtató Funkciók: Hang- és fényterápia segíti elmédet a mélyebb relaxáció felé.

Fejlődés Nyomon Követése: Nyomon követheted a meditációs útadat, és láthatod, hogyan fejlődsz az idők során.

Rólunk mondták

Dr. Kulcsár Gabriella

jogász és pszichológus kutató
„A relaxáció egészen különleges formája a Mindala, egyszerre kihívás és szórakozás, vizuális és zenei élmény, amelynek a végén úgy keltem fel, hogy könnyebbnek érzetem magam, mint egy masszázs után. Felszabadító erejű érzés gyönyörű képekben és hangokban elmerülve egyre kristálytisztábban megélni a jelent

Tóth-Simon Márió

klinikai szakpszichológus
„„A Semse World csapata által kreált „eszköztámogatott relaxációs helyzet” széles körben alkalmazható, legyen szó vizsgaszorongásról, koncentrációs problémákról, vagy akár az életminőség, a jóllét fejlesztéséről. A relaxáció elsajátítása hozzásegíthet minket egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, koncentráltabb és egészségesebb jelenléthez.”

Dr. Sík Attila

neurobiológus
„Örülök, hogy részese lehetek egy olyan üzleti vállalkozásnak, amely tudományos alapokra épül. Az áltudományos világunkban fontos, hogy összekapcsolódjon a kutatás és az üzleti szféra. Én agykutató vagyok és így tudom, hogy ahogy egyéb izmokat, úgy az elménket is lehet tréningezni. Ez az egyedülálló applikáció ezt segíti elő.”